• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Lava

   

  Waarom kruipruimte ophogen?

  In sommige regio’s in Nederland zijn bodemverzakkingen bijna onvermijdelijk. In extreme gevallen zakt de bodem ruim 30 cm per jaar! Bij huizen gebouwd op heipalen ontstaat er dan snel schade omdat de woning  niet mee zakt. Hierdoor kunnen er veel problemen ontstaan zoals de riolering die afbreekt in de buitenmuur, en de drempel bij de deur die steeds hoger wordt. De oplossing is het ophogen van de kruipruimte.

  Waarom ophogen met lava?

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, waaronder Lava. Lava zijn stukjes vulkanisch gesteente met veel kleine holtes en is hierdoor is het licht van gewicht, hierdoor is de kans op verzakking in de toekomst minder groot is. Mocht het zo zijn dan uw kruipruimte in het verleden al eens is opgehoogd met lava dan is het netste dit weer aan te vullen met het zelfde product.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Aan de hand van de oppervlakten en de hoogten worden door ons de kuubs bepaald die nodig zijn om uw kruipruimte weer op peil te krijgen.  Vervolgens komt er een vrachtwagen met een slang, die met een speciale blaastechniek uw kruipruimte weer tot op de juist hoogte opgevuld. Na het ophogen is het mogelijk ook nog vloerisolatie te laten plaatsen.

  Lava voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten zijn voor het ophogen van uw kruipruimte met lava? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921LA, Krimpen aan den Ijssel
  Zuid Holland

  Tel: 0180 853 920
  E-mail: info@kruipruimteophogen.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.