• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20
  [rev_slider alias=”Home1″]

  kruipruimteophogen.nl, specialist in het ophogen van kruipruimten

  Sommige woningen in bepaalde regio’s in Nederland kampen met een verzakte kruipruimte. Hierdoor kan de straat/tuin rondom het huis gaan verzakken. Kruipruimteophogen.nl heeft diverse oplossingen om de kruipruimte weer op te hogen.

  DAAROM

  Spoedprojecten mogelijk
  Deskundig personeel
  Uitvoering in eigen beheer

  Bodem ophogen

  Zand

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, zand is daarvan één van de voordeligste. Het voordeel is dat mocht de bodem van de kruipruimte door de jaren heen weer verzakken u voordelig deze weer wat bij kunt laten vullen.

  Lava

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, Lava zijn stukjes vulkanisch gesteente met veel kleine holtes. Waardoor het erg ligt van gewicht is, daarom is de kans op verzakking in de toekomst iets minder groot.

  Bodemfoliekuip

  Staat er in u kruipruimte permanent water?

  kruipruimteophogen.nl kan een stevig bodemfoliekuip in uw kruipruimte monteren, u heeft dan voortaan een kurkdroge kruipruimte.

  Grafiet isolatieparels

  Wat is bodemisolatie?

  Een kruipruimte is vochtig en koud. Bij bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte afgedekt waardoor het vocht en de kou vanuit de bodem onder de isolatielaag blijft. Voor iedere situatie is een passende oplossing!

  Wanneer er een isolatielaag op de bodem van de kruipruimte is gelegd, wordt de lucht boven de isolatielaag droger en warmer, waardoor er minder energieverlies is in uw woning.

  Materialen voor bodemisolatie

  Er zijn verschillende typen bodemisolatie waarvoor u kunt kiezen.

  HR Grafiet isolatieparel

  HR Grafiet isolatieparels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, daarom gaan ze drijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormen zo een laag van isolatie.

  Schelpen

  Naast het storten van isolatieparels kunt u ook schelpen in de kruipruimte laten storten. Deze milieuvriendelijke isolatie laat geen vochtige lucht door in de kruipruimte, zelfs wanneer de schelpen voor een deel onder water liggen.

  Kalkkorrels

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, kalkorrels zijn qua kosten de middenklasse. Kalkorrels komen vrij als restproduct van waterontharding bij een drinkwater bedrijf, hierdoor wordt het milieu dus minimaal belast en kiest u voor een natuurproduct.

  Voor- en nadelen van de verschillende ophoogmethoden

  Problemen in uw kruipruimte?

  Hoe krijg ik mijn kruipruimte voortaan droog?

  Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921LA, Krimpen aan den Ijssel
  Zuid Holland

  Tel: 0180 853 920
  E-mail: info@kruipruimteophogen.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.